duminică, 25 ianuarie 2015

START ---Blog My Valentine


Pe locuri ...fiti gata... START :)
Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si odata cu ea avem ocazia sa participam la campaniile organizate de cei de la http://www.blogawards.ro
Tot ceea ce avem nevoie este putina imaginatie si bineinteles "patima" scrisului din suflet :)

Ceea ce trebuie sa facem este:

 1. Scrie un articol de promovare a evenimentului Blog My Valentine de minim 100 de cuvinte in care sa introduci un link catre pagina http://www.blogawards.ro/. In articolul tau poti publica detalii din regulamentul campaniei Blog My Valentine.
 2. Promoveaza articolul pe facebook (postarea sa fie publica) si twitter(optional) cu hashtag-ul #roblogawards si inscrie link-ul postarii in formularul de pe aceasta pagina.
 3. TUTORIAL: Pentru vedea un link de postare facebook se face click dreapta pe data postarii si se copiaza link-ul.
 4. Participa la minim 75% din campaniile individuale Blog My Valentine.

Regulile sunt urmatoarele:
 1. Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
 2. Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
 3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
 4. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Blog My Valentine. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
 5. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.
 6. Noi sponsori se vor alatura Campaniei Blog My Valentine pe parcursul desfasurarii acesteia.
 7. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
 Sper din tot sufletul ca acel sentiment nobil cum este iubirea sa ne ghideze manutele sa putem scrie cat mai frumos si original si sa avem rezultatele asteptate :)

Mult Noroc tuturor!! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu