miercuri, 8 aprilie 2015

Philips Performer Expert - un nou inceput pentru casa meaAcum aproape o luna viata mea s`a schimbat radical :) buzzstore.ro si https://www.facebook.com/acasacuPhilips/timeline au organizat o campanie de testare a noilor aspiratoare Philips, iar eu am fost foarte norocoasa fiind aleasa sa testez minunatia.

Sincera sa fiu de cand a sosoit in saul familiei mele l`am iubit din prima clipa. M`a atras in primul rand design`ul, iar apoi cu cat l`am folosit mai mult cu atat m`am indragostit iremediabil. 

Tehnologia PowerCyclone 6 pentru separarea exceptionala a prafului de aer
Constructia aerodinamica a PowerCyclone 6 minimizeaza rezistenta la aer si asigura rezultate exceptionale de curatare prin 3 etape deosebit de eficiente:
  • Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie orificiului de admisie aer drept si lin.
  • Circuitul curbat de aer directioneaza rapid aerul in sus in compartimentul ciclonic.
  • in partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare indeparteaza eficient praful din aer.

Noul cap de aspirare TriActiveMax 3 in 1 maximizeaza colectarea prafului
Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.
  • Deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indeparta praful pana in profunzime.
  • Aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala.
  • Sterge praful si murdaria de pe mobila si de pe pereti cu cele doua perii laterale.


L`am testat chiar eu sa vad daca intr`adevar adevarat ce se spune despre aceasta perie si credeti`ma pe cuvant nu este nici o minciuna la mijloc. Ba chiar mi`a depasit asteptarile. Pana acum curatam praful de pe mobila cu o carpa si spray special pentru mobila, nicidecum nu visam ca un aspirator poate face si asta :)


Cap de aspirare ultrasubtire pentru suprafete dure
Cap de aspirare ultrasubtire pentru suprafete dure pentru manevrabilitate optima si acces. Constructia extrem de subtire si posibilitatea de rotire la 180 de grade va ajuta sa ajungeti cu usurinta in spatii inguste si sub mobila. Orificiul mare de la partea frontala aspira elementele mai mari.
Si aici totul este adevarat, gresia si parchetul meu iubesc aceasta perie, care se roteste 180 de grade si nici cel mai ascuns cotlon al caesi nu mai ramane neexplorat.Design avansat al compartimentului pentru praf pentru o golire usoara
Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru eliminarea usoara a prafului. Gratie formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi.
Pana acum am avut doar asiratoare cu sac, care m`au dezamagit in sensul ca in momentul in care vroiam sa curat sacul se facea un nor de praf de parca eram in desert :)) Cu acest compartiment pentru praf golirea este mai usoara si se spala la fel de usor. 
Filtru lavabil pe viata
Filtrul pentru spuma poate fi spalat cu usurinta sub robinet pentru performanta pe termen lung.
Despre filtru ce maipot spune decat ca este foarte usor de curatat; se poate spala foarte usor. 

Nu sunt singurele componente care mi`au depasit asteptarile. Si cablul care este destul de lung cat sa iti permita sa te misti in voie fara sa folosesti enervantul prelungitor.
Pe scurt acest aspirator este tot ce mi`am putut dori. Curatenia casei mele este foarte important pentru mine, caci fiul meu de doar 5 anisori trebuie sa traiasca in curatenie departe de microbi.Sper din suflet sa il pot pastra si sa fim fericiti pana la adanci batraneti impreuna!!
Multumesc buzzstore.ro si https://www.facebook.com/acasacuPhilips pentru aceasta ocazie unica!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu