sâmbătă, 18 octombrie 2014

Mananci sanatos te simti sanatos



Chiar daca toti suntem pofticiosi, din cand in cand trebuie sa ne gandim si la sanatatea noastra. De ce spun asta? Pentru ca a manca sanatos inseamna sa consumam legume si fructe cat mai multe.
Consumul unei cantitati insemnate de fructe si legume este foarte important deoarece ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate, reducand in acelasi timp riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Din fructe si legume organismul absoarbe vitamina A, vitamina C, acid folic si minerale precum: fierul, calciu si magneziu.
Aceste produse au un continut scazut de grasimi si sodiu, si sunt o sursa eficienta de fibre, si asigura un echilibru in randul nutrientilor vitali pentru organism.( sursa sfatulmedicului.ro)

Am sa va scriu o reteta care mie si mamei mele ne place extrem de mult si nici nu este greu de preparat. Deja este postata pe blog, dar acum participand la o campanie de pe blogalinitiative.ro  o scriu din nou :D

Dovleceli cu paste

 Ingrediente:

2 dovlecei mici sau 1 mare
1 lingura ulei
3 catei de usturoi
1 ceapa verde
paste (orice fel)
sare sau vegeta de legume, piper

 Mod de preparare:

Dovleceii de curata si se taie cubulete mari sau mici dupa preferinte. Ceapa se taie marunt, la fel si usturoiul. Intr`o craticioara se pune lingura de ulei si se caleste usturoiul si ceapa, dupa care se adauga dovlecelul. Se adauga putina apa si se lasa pana se inmoaie dovlecelul.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Iar rezultatul este acesta:





In ajutorul vegetarienilor vine: http://www.vegetarian-aktiv.ro/

Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni Vitamine + Minerale este suplimentul care iti intelege si iti sustine stilul de viata!
Stim ca renuntarea la anumite produse alimentare poate duce la aparitia unor carente la nivelul funtionarii metabolismului la capacitate maxima, prin lipsa de Calciu si Fier, oligoelementele Zinc si Iod sau Vitaminele B1, B2, B6, B12 si D.

De aceea, am creat un produs special pentru nevoile tale. Acum ai asigurat mixul ideal de vitamine si minerale necesar mentinerii sanatatii si intaririi sistemului imunitar.

Chiar si un singur comprimat pe zi poate contribui la compensarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale.

Cu un regim de viata sanatos si tu te vei simti sanatos!! Fii in forma la orice varsta!!

 Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu