vineri, 30 mai 2014

Ten rasfatat si fericit doar cu Apidermin

Tenul unei femei este cartea sa de vizita :) De aceea fiecare dintre noi nu ne uitam la bani cand vine vorba sa aratam cat mai bine. Petru ca un ten sa fie fericit si rasfatat trebuie sa aiba parte numai si numai de rasfat, caci il merita.
Tenul meu este mixt, de aceea este si mai mofturos in ceea ce priveste cremele folosite. Am incercat nenumarate creme si masti de fata, insa pana acum nu am gasit un produs care sa ma dea pur si simplu pe spate. 
De aceea sunt onorata sa particip la campania de testare a celor de la Complex Apicol Veceslav Harnaj magazin.complex-apicol.ro/noutati 

Noua gama lansata:  Apidermin Lejer urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare. Gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte, crema lejera hidratanta de zi.


Apidermin lejer, cremă lejera hidratanta de zi se adresează tenurilor normale sau mixte, hidratand și hranind pielea. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protecție solară 15. Untul de cacao este bogat în acizi grasi hidratand pielea în profunzime. Factorul de protectie este completat de laptișorul de matca și vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidanțe, ce pontentează efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete. Pielea fetei hidratata, protejata impotriva razelor de soare, este o piele fericita.



 Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formulă lejera. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani într-o formulă lejera pentru noapte, imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor. Pielea feței, rasfațata de substante active de origine naturala este o piele fericita.



 Cu grijă pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat



 Cu grija pentru tenul tau, special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata.

Tenul meu ar fi onorat sa poata incerca aceste produse minunate :) Din descriererea lor ele sunt alegerea mea perfecta!

Daca doriti sa participati la testare grabiti`va, caci astazi este ultima zi in care puteti trimite un email la adresa: marketing@complex-apicol.ro  cu precizarea: Vreau sa particip la campania de testare.

  Don`t worry be happy... keeep smiling!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu